U Tivtu 29. aprila počinje Turizmijada 2011, očekuju 800 učesnika

U sklopu edukativnog dijela, biće organizovano takmičenje u izradi web sajtova gdje će svi fakulteti učesnici predstaviti internet prezentacije gradova iz kojih dolaze.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2011. 09:52h

Okupljanje studenata fakulteta za turizam i hotelijerstvo Turizmijada 2011. biće održano od 29. aprila do 3. maja u hotelu “Plavi horizonti” u Tivtu. Studentska organizacija “Turist” sa Fakulteta za turizam i hotelijarstvo u Kotoru tradicionalno će okupiti preko 800 kolega iz šest zemalja regiona - Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Tokom Turizmijade studenti će imati priliku da prisustvuju predavanjima stručnjaka iz turizma i hotelskog menadžmenta iz susjednih zemalja, ali i sa univerziteta iz Velike Britanije, Italije, Švajcerske.

"Takođe u sklopu edukativnog dijela, a u saradnji sa generalnim sponzorom crnogorskim nacionalnim domenom Domen.me, biće organizovano takmičenje u izradi web sajtova gdje će svi fakulteti učesnici predstaviti internet prezentacije gradova iz kojih dolaze.

Organizator je obezbijedio nagradu za najbolji biznis plan i najbolji sajt u iznosu od 1000 eura i pet gratis mjesta za Turizmijadu 2012. godine", saopštio je predsjednik organizacionog odbora Dejan Pejović.

U okviru Turizmijade u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore 1. maja biće održana manifestacije "Spring Break". Organizatori očekuju da će koncert Crevne Jabuke, tri domaće rok grupe i pet DJ-eva pratiti preko tri hiljade ljudi.

"Za posjetu prvom crnogorskom „Spring Break“ spektaklu Studentski parlament Univerziteta Crne Gore organizovao je prevoz za oko hiljadu studenata iz Crne Gore koji će imati priliku da praznik rada provedu u druženju i zabavi", poručio je Pejović.

Bonus video: