Nekoliko dana bez usluga Telekoma

Tvrde da već tri dana nemaju nijedan servis, a konstatuju da je slično bilo i prije 15 dana
59 pregleda 1 komentar(a)
Telefon, Foto: Shutterstock
Telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2018. 14:48h

Usluge kompanije „Crnogorski Telekom“ nekoliko dana nisu mogli da koriste stanari u zgradi na uglu Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Ulice Ivana Vujoševića u Podgorici .

Stanari iz dva ulaza zgrade, u kojoj se nalazi popularni restoran „Maša“, su zbog nepružanja telekomunikacionih usluga uputili „Telekomu“ više prijava.

Tvrde da već tri dana nemaju nijedan servis, a konstatuju da je slično bilo i prije 15 dana.

„U zgradi se nalazi veći broj starih, pa i bolesnih ljudi, kojima je potreban fiksni telefon, ali i ostali servisi“, kazala je jedna od stanarki Marina Ivanović, koja je istakla da od prošle subote nisu bili u mogućnosti da koriste „Telekomove“ servise.

Stanari sumnjaju da je uzrok kvara, navodni prekid na optičkom kablu, koji se, navodno, desio zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Na ove sumnje stanara, koje se odnose na neriješene odnose, iz „Crnogorskog Telekoma“ nije odgovoreno. Ipak, navode da je do kvara došlo zbog oštećenja na kablu, a dodaju da su kvar sanirali tokom jučerašnjeg dana.

„U pomenutoj zgradi je došlo do oštećenja kabla. Ekipa „Telekoma“ je, nakon prijave smetnji izašla na teren i sanirala kvar“, saopšteno je „Vijestima“ iz „Crnogorskog Telekoma“.

Bonus video: