U ponedjeljak počinje Peti sajam visokog obrazovanja i stipendija

Osnovni cilj projekta je da srednjoškolci, kao i svi zainteresovani dobiju priliku da se upoznaju sa programima fakulteta.
0 komentar(a)
Sajam zapošljavanja, Foto: Savo Prelević
Sajam zapošljavanja, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.04.2011. 12:04h

Ministarstvo prosvjete i sporta i Centar za efikasan razvoj visokog obrazovanja „CERVO“, pod generalnim pokroviteljstvom kompanije T-Mobile, organizuje „T-Mobile Open Days – Peti sajam visokog obrazovanja i stipendija“.

Osnovni cilj projekta je da srednjoškolci, kao i svi zainteresovani za sticanje visokog obrazovanja dobiju priliku da se na neposredan način upoznaju sa programima fakulteta iz Crne Gore i regiona, kao i mogućnostima stipendiranja i sezonskog zapošljavanja koje se nude u Crnoj Gori.

„T-Mobile Open Days 2011 – Peti sajam visokog obrazovanja i stipendija“ podijeljen je u tri segmenta: „Visoko obrazovanje“, „Stipendije“ i „Sezonsko zapošljavanje“, u okviru kojih će se predstaviti preko 40 izlagača, a kao posebna novina ovogodišnjeg Sajma jeste ,,Akcija promocije bezbijednosti u saobraćaju'' u saradnji sa Fondacijom ,,Anita Fetić''.

Sajam će se organizovati u Podgorici, u ponedjeljak, 11. aprila u Gimnaziji „Slobodan Škerović”, u Baru, u srijedu, 13. aprila, u Sportskom centru „Topolica” i u Bijelom Polju, u petak, 15. aprila 2011. godine u Sportskom centru „Nikoljac”. Sajam je za posjetioce otvoren od 11h do 15h.

Bonus video: