Nakon decembarskih poplava stiže nova pomoć za ugrožene porodice

Kako je najavljeno pomoć je biti dijeljena u lokalnim organizacijama Crvnog krsta sa početkom u 9 časova i 30 minuta.
95 pregleda 0 komentar(a)
Berislavci, Foto: Luka Zeković
Berislavci, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.03.2011. 16:34h

Oko 900 higijenskih i paketa sa hranom biće podijeljeno narednih dana stanovnicima Tuzi, Golubovaca, Virpazara, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja. Za najugroženije građane sredstva su preko NVO ADRA Crne Gore, opredijelile ADRA Njemačke, Češke, Finske, posredstvom ADRA-e International, saopšteno je iz Crvnog krsta Crne Gore.

"Distribucija pomoći je počela za stanovnike opštine Golubovci, gdje će akcija trajati 3 dana. Nastavlja se u utorak u opštininama Tuzi i Bar (Virpazar), dok će stanovnici Nikšića dobiti pomoć u srijedu, 30. marta. Za stanovnike opštine Danilovgrad će distribucija biti organizovana 31. marta, a akcija se završava dijeljenjem paketa sa hranom i higijenom stanovnicima opštine Cetinje u petak, 1. aprila", saopštio je Crveni krst.

Kako je najavljeno pomoć je biti dijeljena u lokalnim organizacijama Crvnog krsta sa početkom u 9 časova i 30 minuta, a prilikom distribucije pomoći ta organizacija će se rukovoditi spiskovima dobijenim od strane kriznih štabova ugroženih opština.

Bonus video: