U dijelu Podgorice biće zatvoren saobraćaj od petka

Zabrana saobraćaja zbog održavanja maratona važi u nedjelju, od sedam do 18 časova, uz obavezno prisustvo saobraćajne policije
58 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.03.2011. 19:01h

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila od petka do 26. maja, biće zabranjen u Ulici I Proleterske brigade, na potezu od Ulice Nikole Tesle do objekta "Bocola", radi izvođenja radova na rekonstrukciji ove ulice. Za vrijeme izvođenja radova tranzitni saobraćaj iz pravca Kolašina prema Baru i Petrovcu, obavljaće se trasom Ulica I Proleterske brigade, Ulica Franca Rozmana, Ulica Đulje Jovanovića, Ulici Skopskoj, Bulevarom Ivana Crnojevića i dalje u pravcu Bara-Petrovca i obratno.

Iz pravca Kolašina prema Cetinju i Nikšiću obavljaće se ulicama I Proleterske brigade, Nikole Tesle, II Crnogorskog bataljona, Vezirov most, Ulicom Serdara Jola Piletića, 13. Jula, Moskovskom, Dalmatinskom, Džordža Vašingtona, Cetinjskim putem i dalje u pravcu Cetinja ili Nikšića.

Tranzitni saobraćaj iz suprotnog smjera, iz smjera Cetinja-Nikšića, kretaće se uobičajenom trasom preko mosta Milenijum. Motornim vozilima će biti omogućeno da pristupe stambenim i poslovnim objektima Ulicom I Proleterske (lokalni saobraćaj) iz bočnih ulica, u mjeri u kojoj je to moguće, zavisno od dionica-lokacija na kojima se izvode radovi.

Zabrana i zbog maratona

Zabrana saobraćaj za sve vrste motornih vozila u Ulici crnogorskih serdara, od raskrsnice sa Ulicom kralja Nikole do raskrsnice sa Ulicom Petra Prlje i Ulicom 8. marta, radi održavanja „ XI ultramaratona- Montenegro 2011“ u Podgorici.

Zabrana saobraćaja važi u nedjelju, od sedam do 18 časova, uz obavezno prisustvo saobraćajne policije.

Saobraćaj motornih vozila odvijaće se okolnim saobraćajnicama.

Bonus video: