ČESTITAO USKRS

Joković: Radom i vjerom u uspjeh možemo da postignemo dobro za našu Crnu Goru

"Proslava Uskrsa je prilika da podstaknemo poštovanje i razumijevanje među ljudima i uspostavimo dublje i veće zajedništvo. Neka nam ovaj Uskrs učvrsti vjeru u to, da svi skupa možemo da učinimo mnogo više za svoje potomsvo i državu u kojoj živimo"
0 komentar(a)
Vladimir JOković, Foto: Filip Roganović
Vladimir JOković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 01.04.2018. 09:59h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime Socijalističke narodne partije, kao i u svoje lično ime, povodom Uskrsa i uskršnjih praznika, čestitke monsinjoru, kotorskom biskupu Iliji Janjiću, i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

"Proslava Uskrsa je prilika da podstaknemo poštovanje i razumijevanje među ljudima i uspostavimo dublje i veće zajedništvo. Neka nam ovaj Uskrs učvrsti vjeru u to, da svi skupa možemo da učinimo mnogo više za svoje potomsvo i državu u kojoj živimo. Da samo zajedno, radom i vjerom u uspjeh, možemo da postignemo dobro za našu Crnu Goru i sve njene građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili partijsku različitost. Iskreno želim da predstojeće praznične dane provedemo slaveći život, zdravlje, mir i blagostanje“, stoji u čestitki Jokovića.

Preporučujemo za Vas