Vlada Japana pomaže sa 220.000 eura

Japanski ambasador potpisaće i sa direktorom Javno-komunalnog preduzeća u Kolašinu Radomirom Bulatovićem ugovor o donaciji vrijedan 74,6 hiljada EUR.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2011. 14:32h

Ugovori o donaciji Vlade Japana Domu zdravlja u Rožajama, Obrazovnom centru u Šavniku i Javno-komunalnom preduzeću u Kolašinu, u ukupnom iznosu od oko 220 hiljada EUR, biće potpisani sjutra u Podgorici, javlja MINA

Kako je najavljeno iz Ministarstva zdravlja, japanski ambasador Tošio Cunozaki i direktor Doma zdravlja Rožaje Hajran Kalač potpisaće ugovor o donaciji toj zdravstvenoj ustanovi vrijedan 71,6 hiljada eura.

“Vlada Japana donira Domu zdravlja Rožaje opremljeno ambulantsko vozilo i laboratorijsku opremu u toj vrijednosti”, saopšteno je iz Ministarstva.

Obrazovnom centru u Šavniku japanska Vlada doniraće 74,3 hiljade EUR, a taj ugovor potpisaće Cunozaki i direktor Centra Branko Lazarević.

Japanski ambasador potpisaće i sa direktorom Javno-komunalnog preduzeća u Kolašinu Radomirom Bulatovićem ugovor o donaciji vrijedan 74,6 hiljada eura.

Japan je Crnoj Gori od 1999. godine opredijelio pomoć u iznosi 15 miliona eura.

Bonus video: