Berane: Predstavnici PU imali radni sastanak sa predsjednicima nekoliko opština

Sastanku i tribini prisustvovali su predstavnici lokalnih samouprava i preduzetnici iz šest opština sa sjeveroistoka Crne Gore- Berana, Andrijevice, Plava, Gusinja, Rožaja i Petnjice
155 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.03.2018. 14:29h

Predstavnici Poreske uprave Crne Gore danas su u Beranama imali radni sastanak sa predsjednicima nekoliko opština sa sjevera Crne Gore, kao i sa predstavnicima javnih preduzeća i preduzetnicima, na kojem rečeno da se mora raditi na izmirivanju poreskog duga i na tome da se on dodatno ne uvećava.

“U prvom dijelu sastanka ponovili smo, ono što smo prošle godine dogovorili, da privredni subjekti u roku izmiruju svoja dugovanja i da poštuju ugovore kojim su propisane zakonske obaveze. U drugom dijelu sastanka imali smo razgovor direktno sa preduzetnicima od kojih dobili potvrdu da Poreska uprava na valjan način vrši svoje obaveze” kazao je pomoćnik direktora Poreske uprave Crne Gore za inspekcijsku operativu Sreten Grebović.

Sastanku i tribini prisustvovali su predstavnici lokalnih samouprava i preduzetnici iz šest opština sa sjeveroistoka Crne Gore- Berana, Andrijevice, Plava, Gusinja, Rožaja i Petnjice.

Poreska uprava tribinu “Poreski karavan” realizuje se, već tri godine, u saradnji sa Unijom poslodavaca i Privrednom komorom Crne Gore.

Galerija

Bonus video: