Zbog poštara nijesu uklonjene mrtve kokoške!

Zahtjev očekujemo vrlo brzo, čim stigne mi ćemo ukloniti uginule kokoške, saopštili su iz JP Čistoća
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2011. 21:10h

Uginule kokoške koje su pronađene u blizini aerodroma „Špiro Mugoša” nisu uklonjene, saopštili su iz JP „Čistoće”.

U trenucima kad su „Vijesti” pokušale dobiti informaciju iz JP „Čistoće”, zahtjev za uklanjanje uginule živine iz Komunalne policije još nije bio dostupan, jer je poštar vjerovatno kasnio.

"Zahtjev očekujemo vrlo brzo, čim stigne mi ćemo ukloniti uginule kokoške, vjerovatno poštar kasni sa zahtjevom ali živina će biti uklonjena sigurno", rekli su iz JP „Čistoća”.

Oni su saopštili da se Veterinarska inspekcija mora kontaktirati i tek kad stigne njihovo odobrenje živina se može posuti krečom i zakopati.

Iz Komunalne policije kažu da je zahtjev poslat

Načelnik Komunalne policije Radislav Vojvodić je rekao da je procedura takva da se zahtjev pošalje JP “Čistoća”, a oni onda u saradnji sa Veterinarskom inspekcijom obavljaju posao.

"Zahtjev za uklanjanje je proslijeđen JP “Čistoća” tako da je sada u njihovoj nadležnosti. Kontakt sa Veterinarskom inspekcijom obično sprovodi “Čistoća” a ne Komunalna policija, samo u nekim slučajevima to radimo mi", istakao je Vojvodić.

Glavna inspektorka Veterinarske uprave Biljana Blečić je rekla da do njih nije došao zahtjev iz Komunalne policije i JP “Čistoće”, da se provjeri uginula živina.

"Definitivno zahtjev iz Komunalne” i Čistoće još do nas nije stigao tako da mi nismo mogli poslati ispektora na teren", istakla je Blečić.

Bonus video: