Mali Kristijan na jedan dan bio vojnik CG

Za Kristijana je javnost čula u junu prošle godine kada su počele aktivnosti prikupljanja pomoći za njegovo liječenje na klinici „Live“ u Turskoj. Nažalost, boravak na pomenutoj klinici nije donio očekivano poboljšanje, ali dječak i dalje svakodnevno trenira uvjeren da će jednoga dana prohodati
133 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2018. 15:40h

Ministar odbrane Predrag Boškovic sa saradnicima u kasarni „13. jul“ u Nikšiću, primio je desetogodišnjeg Kristijana Radulovića, dječaka koji boluje od cerebralne paralize.

“Kristijan je imao veliku želju da upozna ministra i da na jedan dan bude vojnik. To mu je i omogućeno, a od ministra je dobio zanimljive poklone. Srećan je jer je još jedna njegova želja ispunjena”, kazali su iz NVO “Izvor života”, koja je bila organizator susreta.

Za Kristijana je javnost čula u junu prošle godine kada su počele aktivnosti prikupljanja pomoći za njegovo liječenje na klinici „Live“ u Turskoj. Nažalost, boravak na pomenutoj klinici nije donio očekivano poboljšanje, ali dječak i dalje svakodnevno trenira uvjeren da će jednoga dana prohodati.

“Narednih dana Kristijana očekuje još iznenađenja zahvaljujući ljudima dobre volje koji su se odazvali da, zajedno sa nama, obraduju našeg hrabrog dječaka i ispune mu još neke zelje“, poručili su iz “Izvora života”.

Galerija

Bonus video: