Uz Svjetski dan voda: Nagrađeni najbolji radnici hercegnovskog Vodovoda

Lepetić je zadovoljan priznanjem za njegov dugogodišnji rad , ali i saradnjom sa kolegama sa kojima radi i u najtežim sulovima
758 pregleda 2 komentar(a)
Nagrađeni iz Vodovoda, Foto: Privatna arhiva
Nagrađeni iz Vodovoda, Foto: Privatna arhiva

Hercegnovski Vodovod je povodom Svjetskog dana voda nagradio vodinstalatera Špira Lepetića kao najboljeg radnika i još 20 njegovih kolega za savjestan, odgovoran i predan rad. Njima su danas uručene zahvalnice na svečanosti koja je priređena u prostorijama preduzeća u Zelenici .

Zahvalnice su dobili: Visil Hasić, Dragan Lončar, Nizmi Gaši, Veselin Milović, Lazar Pavlićević, Nenad Bezjak, Miloje Tomović, Gojko Morović, Majo Milojević, Saša Varagić, Marko Milović, Barjam Gaši, Momčilo Ratković, Obrad Tripković, Zoran Avramović, Dejan Dabović, Dražen Čeprnić, Nenad Marić i Milorad Rašović.

Lepetić je zadovoljan priznanjem za njegov dugogodišnji rad , ali i saradnjom sa kolegama sa kojima radi i u najtežim sulovima.

Zadatak preduzeća Vodovod i kanalizacija je da građanima i gostima obezbijedi svakodnevni dotok kvalitetne vode 24 sata dnevno, kazala je direktorica Olivera Doklestić. Ona je podsjetila da su zahvaljujući radovima na mreži lani smanjili gubitke na mreži za 10 odsto.

Potpredsjednik Opštine Miloš Konjević je čestitajući nagrađenim radnicima, kazao da uz najavljene i započete investicije očekuje i bolja vremena za hercegnovske firme, pa tako i za Vodovod.

Bonus video: