PODRŽAVAJU PROTEST GRAĐANA POVODOM ZAŠTITE NP DURMITOR

URA: Štitićemo Durmitor kao Taru, internacionalizovali smo problem

Iz GP URA najavljuju kontakt sa njihovim inostranim partnerima - partijama „zelenih“ u Evropi po ovom pitanju
914 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: URA
Ilustracija, Foto: URA
Ažurirano: 02.04.2019. 11:41h

Devastacija bisera crnogorske netaknute prirode neće proći nikome, "a ponajmanje šačici kriminalno-korupcionaškog klana koji trenutno vrši aktuelnu vlast u Crnoj Gori", poručili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da su uzaludne najave ministra MORT-a o nekakvoj tobožnjoj "koristi valorizacije NP Durmitor za građane“ jer su one grube neistine.

„Koristi o njihovih valorizacija i privatizacija imali su samo visoki funkcioneri DPS-a i njihov glavni šef, vođa te kriminalne organizacije. Sa takvom namjerom pokušavaju i da otmu posljednji netaknuti biser crnogorske priprode NP Durmitor koji vjekovima nijesu dirali ni najljući neprijatelji i osvajači“, ističu iz ove partije.

Kažu da u potpunosti podržavaju protest građana povodom zaštite NP Durmitor u subotu i najavljuju kontakt sa njihovim inostranim partnerima - partijama „zelenih“ u Evropi po ovom pitanju.

„Obavijestićemo inostranu javnost i naše partnere o ekocidu nad crnogorskim i svjetskim prirodnim ljepotama (jer je NP Durmitor pod zaštitom UNESCO-a). Uradili smo to i za Taru, uradićemo i za NP Durmitor. Oni što trguju kovertama, nikada više neće devastirati Crnu Goru. Nikakva kriminalno-korupcionaška organizacija neće više u Crnoj Gori devastirati ono što pripada građanima ove zemlje i svim dobronamjernim ljudima ovoga svijeta, uprkos tome to što takvi čine vlast već trideset godina“, zaključuju u GP URA.

Preporučujemo za Vas