Nikolina Karišik i Damir Crnovršanin najbolji besjednici

Svoje sposobnosti besjedništva predstavilo je šesnaestoro učenika iz pet osnovnih i tri srednje škole
468 pregleda 0 komentar(a)
Damir Crnovršanin, Foto: Jadranka Ćetković
Damir Crnovršanin, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 12.04.2019. 16:12h

Dvadeset druga smotra besjedništva za učenike bjelopoljskih osnovnih i srednjih škola Nikolina Karišik i Damir Crnovršanin najbolji besjednici.

Učenica osmog razreda O.Š.Risto Ratković“ Nikolina Karišik osvojila je prvo mjesto na smotri besjedništva, koja je danas održana u bjelopoljskom Centru za kulturu. Prvo mjesto u kategoriji srednjih škola pripalo je Damiru Crnovršaninu, učeniku trećeg razreda Gimnazije „Miloje Dobrašinović“.

Svoje sposobnosti besjedništva predstavilo je šesnaestoro učenika iz pet osnovnih i tri srednje škole

Drugo mjesto u kategoriji osnovnih škola pripalo je Učenica iste škole je druga, dok je treće mjesto pripalo Damjanu Drobnjaku , učeniku VIII razreda OŠ ''Marko Miljanov'', a treće mjesto Ajni Mulić, (VIII razred OŠ ''Dušan Korać'').

Drugo mjesto među srednjoškolcima ravnopravno su podlijeli Miloš Baošić, učeniik IV razreda Srednje elektro - ekonomske škole i Nadina Salemović, učenica IV razreda Gimnazije . Ravnopravna podjela bila je i za treće mjesto, Ivi Kljajević (IV razred Gimnazije) i njenoj vršnjakinji iz Srednje stručne škole Tei Pućurica.

Smotru je pratio žiri u sastavu: Vasilija Rahović, prof. književnosti, Rešad Muzurović i Amar Mulabegović, a organizotor je Centar za kulturu.

Bonus video: