Akcija čišćenja podmorja u Tivtu

Ronioci, volonteri i radnici Komunalnog su radili na uklanjanju otpada iz podmorja na potezu od zgrade Jedriličarskog kluba “Delfin” na Seljanovu, sve do plaže Cacovo u Donjoj Lastvi
845 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnje akcije, Foto: Siniša Luković
Sa današnje akcije, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.04.2019. 18:48h

Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj Opštine Tivat danas je, u saradnji sa Komunalnim preduzećem, Porto Montenegrom, Ronilačkim klubom “Neptun”, NVO “Arsenal Eko”, Institutom za biologiju mora, Turističkom organizacijom Tivat, Srednjom mješovitom školom “Mladost”, Osnovnom školom “Drago Milović” i JPU “Bambi”, organizovao akciju čišćenja podmorja.

Ronioci, volonteri i radnici Komunalnog su radili na uklanjanju otpada iz podmorja na potezu od zgrade Jedriličarskog kluba “Delfin” na Seljanovu, sve do plaže Cacovo u Donjoj Lastvi.

“Zahvaljujući roniocima, koji su bili raspoređeni na određenim pozicijama, podmorje tog dijela tivatske obale danas je čisto. Njima se posebno zahvaljujem, što ne umanjuje i zahvalnost svima koji su danas svojim prisustvom umnogome doprinijeli da planiranu akciju uspješno realizujemo,” navela je Tamara Furtula, sekretarka Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj Opštine Tivat.

Bonus video: