URA: Mumija krenula u izbornu kampanju smjenom predsjednika Savjeta RTCG-a

"Nakon što su izvršili pravno nasilje i smijenili stare članove Savjeta a nove postavili protivzakonito, sada su potpuno ogoljeni u svojim namjerama nastavili sa razrješenjem nepartijskih profesionalaca koji daju velik doprinos u tome da RTCG postane medijska kuća svih građana Crne Gore“, istakli su u pokretu URA
78 pregleda 4 komentar(a)
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA logo, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 20.03.2018. 14:24h

Politička balsamovana mumija krenula je u izbornu kampanju sječom nepartijskih kadrova na Javnom servisu smijenivši tako Vladimira Pavićevića sa čela predsjednika Savjeta RTCG-a a dovodeći na njegovo mjesto profesora sa svoga privatnog, nazovi fakulteta (UDG-a), ocijenjeno je iz pokreta URA nakon smjene Vladimira Pavićevića sa čela Savjeta RTCG-a.

"Nakon što su izvršili pravno nasilje i smijenili stare članove Savjeta a nove postavili protivzakonito, sada su potpuno ogoljeni u svojim namjerama nastavili sa razrješenjem nepartijskih profesionalaca koji daju velik doprinos u tome da RTCG postane medijska kuća svih građana Crne Gore“, istakli su u pokretu URA.

Oni navode da ovim potezom jučerašnji zec iz šešira i balsamovana politička mumija želi da od javnog servisa napravi svoj izborni štab, kao pred svake prethodne izbore.

"Da dovede opet svoju partijsku svitu u ulozi direktora, urednika i novinara RTCG-a kako bi znao pitanja prije nego li se pojavi pred kamerama medijske kuće koju plaćaju svi građani Crne Gore. Jer u suprotnom, kako izaći pred lice javnosti i opravdati sav teret koji nosi za sobom“, tvrde u pokretu URA.

Dodaju da je prošlo dobrano vremena između uspona uličnog trabadura devedesetih i vjetroelektrana na Krnovu.

"Dođosmo do 21. vijeka i u godinama u kojima ni u Zimbabveu ne žele Mugabea, a kamoli Mila Đukanovića za visokog državnog funkcionera u Crnoj Gori", zaključuju u URA.

Bonus video: