AMSCG: Mogući sitni odroni na putevima pored rijeka

Na magistralnom putu Podgorica- Kolašin, zbog postavljanja mreža za zaštitu kosina, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati
140 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a na putevim pored rijeka i kosina ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na magistralnom putu M-6, dionica Trubjela-Vilusi zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila do devet do 11 sati i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2.4 dionica Meka dola - Šavnik saobraćaj će biti u prekidu za šlepere i kamione sa prikolicom od devet do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 15 sati zbog obnavljanja središne horizontalne linije.

Na magistralnom putu Podgorica- Kolašin, zbog postavljanja mreža za zaštitu kosina, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.