Tivat: Održana manifestacija "Žogarije - loptarije"

U takmičenju su učestvovala djeca uzrasta od 7 do 11 godina, četiri ekipe iz tivatskih osnovnih škola “Drago Milović” i “Branko Brinić"
342 pregleda 0 komentar(a)
Sa manifestacije, Foto: Opština Tivat
Sa manifestacije, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 14.05.2019. 14:10h

U prostorijama Osnovne škole “Drago Milović” u Tivtu održana je sportsko-rekreativna manifestacija “Žogarije – Loptarije”.

U takmičenju su učestvovala djeca uzrasta od 7 do 11 godina, četiri ekipe iz tivatskih osnovnih škola “Drago Milović” i “Branko Brinić”.

Pobjednik i drugoplasirani, jedna ekipa iz OŠ “Drago Milović” i ekipa iz OŠ” Branko Brinić” učesnici su superfinala koje će se održati u četvrtak, 16. maja u Podgorici. Prevoz za djecu obezbijediće Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti.

Takmičenje je inače, organizovala NVO “Žogarija Crna Gora” u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat. U ime Opštine Tivat prisutnima se obratila sekretarka Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mr Dubravka Nikčević, koja je istakla da “ovo danas nije samo sportska manifestacija, ovo je mnogo više od toga, danas ćete ovdje da se družite, da naučite šta je to tolerancija, šta je to fair play, i šta su to zdravi stilovi života”.

Pored dviju škola, djeca JPU “Bambi” učestvovala su u zabavnom dijelu takmičenja.

Bonus video: