AMSCG: Saobraća se po suvim putevima

Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i poštovanju pravila saobraćaja.
218 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros je saobraća po suvim putevima, uz uglavnom dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i dodali da su na dionicama pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

Oni su vozačima savjetovali opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i poštovanju pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog radova na rekonstrukciji, saobraćaj će biti u prekidu od devet do 11 i od 14 do 16 sati, osim nedjelje. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašča, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na istom putnom pravcu, na lokalitetu Debeli brijeg, zbog sanacije klizišta saobraća se jednom naizmjenično trakom, a saobraćaj će biti regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na Brajićima, saobraćaj će se zbog radova obavljati jednom trakom naizmjenično, biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistarlnom putu Ulcinj-Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Na magistralnom putu M-9, na dionici Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: