URA: Tivat raskopanih trotoara dočekuje turiste usred sezone

1011 pregleda 0 komentar(a)
Raskopane ulice, Foto: URA
Raskopane ulice, Foto: URA

Zbog nemara lokalne vlasti i nerada nadležnih službi u Opštini Tivat i ovog puta će turiste dočekati radovi, ovog puta raskopani trotoari u užem centru grada, a to je nedopustivo, saopštili su danas iz lokalnog odbora URE u ovom gradu.

Oni pozivaju na odgovornost lokalne uprave i prevazilaženje ovakve situacije time što će se radovi intezivirati i odvijati u tri smjene kako bi se na vrijeme završili trotoari i grad spremno dočekao špic turističke sezone.

“Znamo da se po zakonu građevinski radovi stopiraju od 15. juna a sudeći po slikama sve nas upućuje na to da ni do kraja mjeseca juna neće biti sve završeno. Trotoari se mijenjaju kad za to vrijeme nije tj. sada kada ulazimo u sami špic turističke sezone. Tu treba spomenuti i da je građanima otežana prohodnost ulicama da se formiraju oblaci prašine i da takve slike sigurno ne krase renomirane turističke destinacije”, ističu u odboru URA u Tivtu.

Oni dodaju i da ništa nije urađeno po pitanju putne infrastrukture na glavnom magistralnom putu koji prolazi kroz Tivat.

“Tako da je za očekivati da će haos i kilometarske kolone auta obilježiti i ovu ljetnju sezonu”, tvrde na kraju iz tivatske URE.

Bonus video: