Bulatović: Sekulić i Vujačić nijesu korektno prenijeli pojedine detalje sastanka

"Ako investitor upali mašine i ne ispoštuje dogovor bićemo ispred njih i radikalizovati proteste. Ministarka je na mjestu gdje su počeli radovi bila vrlo korektna i za sve ovo vrijeme jedini pravi sagovornik", rekao je Bulatović
4235 pregleda 1 komentar(a)
Sekulić danas u Šavniku, Foto: Obrad Pješivac
Sekulić danas u Šavniku, Foto: Obrad Pješivac

Jedan od branitelja Bukovice Mihailo Bućko Bulatović kazao je da ministarka ekonomije Dragica Sekulić i predsjednik Opštine Mijomir Vujačić nijesu korektno prenijeli pojedine detalje sastanka.

Na sastanku u Šavniku prihvaćen je predlog ministarske Dragice Sekulić da se prekinu sve aktivnosti oko gradnje mHE u Bukovici do konačne odluku Vlade, ali i protesti građana na mjestu gdje su počeli pripremni radovi.

"Oni su pitali četvoricu predstavnika da li su oni personalno pominjali radikalizaciju protesta, a ne da li je neko od nas. Bukovička straža jeste pominjala radikalizaciju, a to da li će je biti zavisi isključivo od rješenja ove situacije. Ako nastave da rade radikalizovaćemo proteste, do tada nećemo. To smo i ranije rekli", kazao je on.

Dodao je da će ispoštovati dogovor do odluke Vlade, ali da će stalno obilaziti gradilište.

"Ako investitor upali mašine i ne ispoštuje dogovor bićemo ispred njih i radikalizovati proteste. Ministarka je na mjestu gdje su počeli radovi bila vrlo korektna i za sve ovo vrijeme jedini pravi sagovornik", rekao je Bulatović.

Bonus video: