Domaća trgovina nastavlja da širi svoju prodajnu mrežu u Crnoj Gori

U okviru objekta nalazi se moderna kuhinja gdje će se pripremati raznovrsna gotova jela, a poseban dio je namijenjen za pripremu doručka
5982 pregleda 0 komentar(a)
"Aroma" market, Foto: Aroma
"Aroma" market, Foto: Aroma

Danas je kompanija "Domaća trgovina" otvorila novi "Aroma" market na Trgu Nezavisnosti u Podgorici.

Market je opremljen savremenom opremom, toplog enterijera u kojem se potrošačima nudi više od 8.000 artikala te bogat asortiman vodećih domaćih i stranih proizvođača na prodajnoj površini od preko 450 metara kvadratnih.

U okviru objekta nalazi se moderna kuhinja gdje će se pripremati raznovrsna gotova jela, a poseban dio je namijenjen za pripremu doručka.

Ukusna peciva i hljebovi su široko zastupljeni, a sektor sa pažljivo odabranim svježim voćem i povrćem zauzima posebno mjesto i u novom objektu.

Na policama marketa svakodnevno će biti veliki izbor kvalitetnih italijanskih proizvoda "Conad" kao i Aromina domaća robna marka "Montella".

Kako bi omogućili što ugodniju kupovinu na dan otvaranja prvih 200 kupaca očekuje poklon, a svi potrošači koji obave kupovinu višu od 10 eura dobijaju na poklon Aroma ceger.

Za najmlađe je obezbijeđeno popodnevno druženje i zabava sa animatorom.

Potrošače koji danas neće biti u mogućnosti da posjete novi "Aroma" market, u utorak, 18.06. za prve račune od 30 eura i više očekuje poklon u vidu domaćinske korpe, dok u srijedu, 19.06. za račun viši od 100 eura potrošači će biti nagrađeni sa poklon vaučerom.

Radno vrijeme marketa biće svakog dana od 7h do 22h.