Za vikend tri manifestacije u Kolašinu

Maratonska tango subota u Kolašinu, u organizaciji podgoričke tango škola Tango i tačka iz Podgorice i Tango natural Montenegro i podršku TO, planirana je, takođe, za naredni vikend
1046 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Naredni vikend biće, kako tvrde iz kolašinske Turističke organizacije zanimljiv za sve posjetioce, ali i one koji žive u tom gradu. Planiran je početak, odnosno, održavanje tri manifestacije, kojima organizatori žele da upotpune vanpasionsku ponudu Kolašina.

Kako je kazao direktor TO Aleksandar Vlahović, u subotu 29. juna, počinje tradicionalni Internacionalni košarkaški kamp, koji će trajati do 18. jula. Istog dana sa kolašinskog trga će krenuti učesnici, osmog po redu, Mountain biking Čiker maratona.

"To je desetodnevni biciklistički maraton, koji će ove godine okupiti više od 130 učesnika. Krenuli su iz Kraljeva 23. juna, a završavaju u Tivtu drugog jula. Ta manifestacija je podržana od brojnih turističkih organizacija iz Crne Gore i Srbije. Učesnici u Kolašin dolaze u petak, a u subotu ujutru, sa gradskog trga, kreću ka Podgorici. TO i Opština prepoznali su značaj te manifestacije i uspjeli da nađu mjesto na mapi tog prestižnog mountain biking maratona i za naš grada", kaže Vlahović.

Maratonska tango subota u Kolašinu, u organizaciji podgoričke tango škola Tango i tačka iz Podgorice i Tango natural Montenegro i podršku TO, planirana je, takođe, za naredni vikend.

Biće održana dnevna milonga u hotelu Bjanka od 13 do 17 i večernja na Biogradskom jezeru od 21. 30 u subotu do ranih jutarnjih sati u nedjelju.

„Ulaz na milonge je besplatan, a biće organizovan i prevoz do Biogradskog jezera. Nastupiće i DJ Mire, dj Luka i Emir. Biće to prilika za posjetioce i da uživaju i da se podsjete prelijepih tango trenutaka, koje smo svih prethodnih godina provodili uKolašinu.”- kaže direktor TO.

Bonus video: