"Budni u pet": Knjiga za koju mnogi tvrde da im je izmijenila život

O popularnosti Robina Šarme govori činjenica da je širom svijeta prodato preko 15 miliona primjeraka njegovih knjiga
1347 pregleda 0 komentar(a)
Ljeto za čitanje, Foto: Vijesti
Ljeto za čitanje, Foto: Vijesti

Stručnjak za liderstvo Robin Šarma predstavio je koncept 'Budni u pet (i vaš je čitav svijet)', zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u previše komplikovanom svijetu.

Poslije priče o kaluđeru koji je prodao svoj Ferari, Robin Šarma ukazuje na važnosti jutarnjih sati u kolu uspjeha i otkriva tajne onih koji su postali disciplinovani i našli put ka zvijezdama. Vrijeme je neprocjenjivo bogatstvo koje najčešće bacamo niz rijeku. Kroz ovu knjigu naučićete po prvi put da kontrolišete svoj dan i da vi komandujete vremenu, a ne da vas ono iznova i iznova gazi.

Kroz zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, ova knjiga otkriće vam:

  • Kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.
  • Malo poznatu formulu koju možete da upotrijebite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana.
  • Detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate prike izlaska sunca da biste imali vremena da vježbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.

Za knjigu "Budnu u pet" mnogi tvrde da im je izmijenila život. Svoj primjerak možete nabaviti uz Vijesti 9. jula, po cijeni od 4.99 eura.

Bonus video: