Lešina krave trune na šinama u Baru

Lešina je u blizini kuća, i na visokim temperaturama koje pospješuju proces truljenja, predstavlja ozbiljan sanitarni problem
3264 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dok čitav dan kasni adekvatna reakcija državnih organa i preduzeća u barskom naselju Bjeliši na šinama i dalje truli lešina krave koju je po svemu sudeći najkasnije sinoć pregazio neki od vozova koji saobraćaju na relaciji Bar - Podgorica. Lešina je u blizini kuća, i na visokim temperaturama koje pospješuju proces truljenja, predstavlja ozbiljan sanitarni problem.

Barska Služba Komunalne policije napisala je danas rješenje AD Željeznička infrastruktura da ukloni tu lešinu sa pruge “koja je njihova imovina”, no, reakcije na terenu do večeras nije bilo.

U nezvaničnim kontaktima, iz DOO Komunalne djelatnosti, “Vijestima” je večeras rečeno da se ovim povoom danas komunalcima obraćala barska Komunalna policija, ali, kako pruga pripada AD Željeznička infrastruktura, “bez bilo kakvog papira sa njihove strane ne može se ništa odraditi”.

Sagovornici “Vijesti” upućeni u komunalnu problematiku koji nisu željeli da istupe imenom i prezimenom, ističu da ovaj problem mora biti riješen sjutra “najkasnije do 14 sati”.

Bonus video: