Glušica: Hvala svima koji su pomogli nakon udesa

Vlasnik "Glušica prevoza" izrazio nadu da udes neće ostaviti trajne posljedice na zdravlje putnika
3986 pregleda 0 komentar(a)
Vozilo "Glušica prevoza" nakon udesa, Foto: Goran Malidžan
Vozilo "Glušica prevoza" nakon udesa, Foto: Goran Malidžan

Boro Glušica, vlasnik "Glušica prevoza" iz Nikšića, zahvalio se svima koji su pružili pomoć nakon saobraćajne nezgode na putu Pljevlja - Đurđevića Tara, u kojoj je povrijeđena 41 osoba.

Autobus te kompanije, koji je sa 37 putnika išao za Vrbas, sudario se 28. jula u večernjim satima sa "mercedesom" i sletio sa glavnog na put kojim se dovozi ugalj za Termoelektranu.

"Ovim putem se obraćamo prvenstveno svim putnicima koji su u saobraćajnom udesu pretrpjeli povrede sa željom da se što prije oporave. Iskreno se nadamo da ovaj događaj neće ostaviti trajne posledice na vaše zdravlje. Imamo ljudsku i moralnu obavezu da se zahvalimo svima koji su priskočili u pomoć a njih nije bio mali broj. Poštujući njihovu požrtvovanost i doprinos mi ćemo ih i spomenuti. Zahvaljujemo opštini Pljevlja i gradonačelniku Igoru Goluboviću koji je sve opštinske resurse stavio u službu pomoći i zbrinjavanju povrijeđenih. Medicinskom osoblju Opšte bolnice Pljevlja, na čelu sa direktorom Edom Lalovićem, na ukazanoj brzoj i stručnoj pomoći kao i velikom broju građana koji su nesebično pružili pomoć. Svim institucijama - Ministarstvu unutrašnjih poslova, Službi zaštite i spašavanja, Rudniku uglja, Termoelektrani Pljevlja, hotelu Pljevlja koji je ustupio sve svoje kapacitete za rodbinu povrijeđenih, kao i onima koje nijesmo spomenuli, a dali su svoj dragocjeni doprinos", kazao je Glušica.

Bonus video: