Nikšićka policija identifikovala muškarca koji je polomio sadnicu na trgu

On se, navodno, pravdao da je to uradio jer je toga dana bio dejstvom alkohola i da je to jedino objašnjenje zbog čega je tako postupio
9567 pregleda 9 komentar(a)
Iz snimka koji su zabilježile nadzorne kamere
Iz snimka koji su zabilježile nadzorne kamere

Nikšićka policija identifikovala je osobu koja je 29. jula polomila sadnicu na Trgu Slobode u Nikšiću. Riječ je o Slobu Stevoviću (54) iz Nikšića koji je, kako je saopšteno iz policije, priznao da je oborio žardinjeru u kojoj se nalazila sadnica. On se, navodno, pravdao da je to uradio jer je toga dana bio dejstvom alkohola i da je to jedino objašnjenje zbog čega je tako postupio.

O događaju je obaviješten tužilac koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Vlasniku ugostiteljskog objekta ustupljeni su podaci izvršioca radi pokretanja privatne tužbe.

Na snimku nadzorne kamere lokala ispred koga se žardinjera nalazila vidi se kako muškarac, u biljeloj košulji, u više navrata udara nogom žardinjeru, pažljivo čekajući da prođu automobili i prolaznici, gledajući lijevo-desno. Nakon što je konačno uspio, a što su i vidjela dva prolaznika, samo se polako udaljio.

Bonus video: