Vuksanović Stanković: Da svi živimo i slavimo u atmosferi mira, tolerancije i jednakosti

"Nada da će svaki novi Bajram porodici donijeti mir, blagostanje i radost najsnažnija je vjera u vrijednosti ovozemaljskog postojanja", rekla je predsjednica SDP-a
1445 pregleda 1 komentar(a)
Vuksanović Stanković, Foto: Filip Roganović
Vuksanović Stanković, Foto: Filip Roganović

Predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković uputila je reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i svim građanima islamske vjeroispovijesti čestitku povodom Kurban Bajrama.

“Bajram je praznik koji domove dodatno obavija notama zajedništva, veselja i ljubavi kreirajući na taj način simfoniju ljepote vjerovanja u bolje sjutra. Nada da će svaki novi Bajram porodici donijeti mir, blagostanje i radost najsnažnija je vjera u vrijednosti ovozemaljskog postojanja. Naša nada, kao crnogorskih građana svih vjera i nacija koji vole svoju zemlju ostaje univerzalna - urezana u viziju da Crna Gora kao država svih svojih građana bude dom koji će svima garantovati i da žive i da slave u atmosferi mira, tolerancije i jednakosti. Želim vam da predstojeće dane provedete podsjećajući se na sve dobro što nas okružuje i u krugu najbližih toplotom ljubavi i zajedništva proslavite Kurban Bajram", navodi se u čestitki.

Bonus video: