"Biti kao rijeka“: 101 priča u ovoj knjizi je Koeljova 1001 noć

Koeljo otkriva kako i najmanji događaji u našem životu mogu biti lekcije iz kojih možemo neprekidno da učimo
1915 pregleda 0 komentar(a)
Biti kao rijeka, Foto: Vijesti
Biti kao rijeka, Foto: Vijesti

Sedam godina razmišljanja, putovanja i susreta dovelo je pisca ovih neodoljivih zapisa do otkrića fascinantne filozofije života. Koeljo je zavodljiv pripovedač koji inspiriše ljude širom svijeta da iza običnog i pojavnog vide nesvakidašnje i izuzetno. Stoga, 101 priča u ovoj knjizi je Koeljova 1001 noć.

U ovoj snažnoj zbirci pripovijedaka, proznih crtica i misli, Koeljo nudi svoje sasvim lične uvide u široki spektar tema od streljaštva i muzike do elegancije, od putovanja do prirode dobra i zla...

Jedna starica objašnjava svom unuku kako obična olovka može da nacrta put do uspjeha. Priča o Džingis Kanu i njegovom sokolu predstavlja lekciju o bezumnosti ljutnje - ali i o umjetnosti prijateljstva. Jedan pisac će naučiti tri važne stvari od čovjeka sa ulice... U svim ovim fragmentima, Paulo Koeljo otkriva kako i najmanji događaji u našem životu mogu biti lekcije iz kojih možemo neprekidno da učimo.

U knjizi "Biti kao Rijeka“ Koeljo dijeli sa nama svoje misli o duhovnosti, životu i etici, daruje nas svojom filozofijom i poziva da krenemo na sopstveno uzbudljivo putovanje.

Ne propustite novu knjigu iz edicije "Vikendi uz Koelja“ u 10 knjiga! U prodaji od subote, 31. avgusta.

Bonus video: