Vujnoviću novi trogodišnji mandat

Kako je saopšteno iz SEECOM-a, oko 60 vladinih službenika za komunikacije, novinara i urednika medija iz Jugoistočne Evrope, kao i zvaničnika evropskih institucija, učestvovali su u Beogradu na regionalnoj konferenciji o vladinim komunikacijama na temu "Vladine komunikacije u eri populizma"
781 pregleda 0 komentar(a)
Vujnović, Foto: Screenshot/YouTube
Vujnović, Foto: Screenshot/YouTube

Savjetnik potpredsjednika Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku, Vuk Vujnović reizabran je na funkciju generalnog sekretara regionalnog strukovnog udruženje vladinih službenika za komunikacije (SEECOM).

Kako je saopšteno iz SEECOM-a, oko 60 vladinih službenika za komunikacije, novinara i urednika medija iz Jugoistočne Evrope, kao i zvaničnika evropskih institucija, učestvovali su u Beogradu na regionalnoj konferenciji o vladinim komunikacijama na temu "Vladine komunikacije u eri populizma".

Učesnici konferencije, kako se navodi, razgovarali su o uporednim iskustvima, primjerima dobre prakse i načinima kako javne institucije mogu zadobiti pažnju, povjerenje i podršku građana za pro-evropske politike, u okruženju koje obiluje jednostavnim populističkim i anti-evropskim porukama.

Nakon godišnje konferencije održana je Skupštine udruženja SEECOM, na kojoj je za predsjednika izabran šef Predstavništva Evropske komisije u Zagrebu Ognian Zlatev.

Novi trogodišnji mandat povjeren je i generalnom sekretaru SEECOM-a Vuku Vujnoviću.

Za članove Upravnog odbora udruženja izabrani su portparoli za regionalnu politiku Evropske komisije, Kristijan Špar, Kancelarije EU u Prištini Dinka Živalj, Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Nebojša Regoje i šefica odsjeka za komunikacije u Ministarstvu evropskih integracija Srbije, Ivana Đurić:

Bonus video: