Jameson otvorio vrata zelenog svijeta na velikoj Green Up žurci

U duhu Jameson viskija, Green Up je proslavio otvorenost ka novim iskustvima, život ispunjen spontanošću i autentičnost
3061 pregleda 0 komentar(a)
Sa Green Up žurke
Sa Green Up žurke

Jameson irski viski okupio je više od 500 najvjernijih fanova i poznatih gradskih lica na prvoj Green UP žurci održanoj u Podgorici.

Prethodnih dana priče o velikoj Green Up žurci okupirale su pažnju Podgoričana. Iako su detalji o žurci predstavljali zagonetku, dobar provod i nevjerovatna energija sve nas je okupila. Zelenom žurkom, koja je održana u subotu u Kolektoru, Jameson ekipa oduševila je mnoge svoje fanove i ljubitelje zabave, pruživši im jedinstveno parti iskustvo pokretanjem zelene priče.

U duhu Jameson viskija, Green Up je proslavio otvorenost ka novim iskustvima, život ispunjen spontanošću i autentičnost. Kroz simboliku zelene boje, oživljen je avanturistički duh specifičan za ovaj irski brend, čiji su najvjerniji ljubitelji uživali u nezaboravnom provodu.

Sa Green Up žurke
Sa Green Up žurke

Mnogo interesantnog sadržaja dočekalo je ovu odabranu ekipu koju spaja strast za životom i druženjem. Oni koji žele promjenu i da otkriju novi stil uživali su u posebnom berberskom kutku, dok su najmaštovitiji kreativnost pokazali u specijalno osmišljenom grafiti kutku. Super atmosferu napravili su specijalni gosti YU grupa, ali i DJ Sem i Electric Funx.

Uz njihove pjesme se, u posebno pripremljenoj sobi, igrao stoni fudbal, pikado i fliper.

Među odanim ljubiteljima pitkog ukusa Jameson irskog viskija našao se i popularni crnogorski glumac Petar Burić.

„Jedva sam čekao da Green Up žurka stigne i u Crnu Goru. Jameson je okupio ljude pozitivne energije, posebnih karaktera i životnog stila. Novo, drugačije i očekivano dobro je bilo na žurci – baš kakav je i ukus Jameson-a", rekao je Petar Burić.

O brendu Jameson

Jameson je irski viski broj 1 u svijetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog, zaokruženog ukusa.

John Jameson osnovao je svoju destileriju u Dablinu 1780. sa rješenošću da napravi najbolji viski u svijetu. Više od 230 godina kasnije, Jameson nastavlja da dobija priznanja širom svijeta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se i dalje proizvodi u destileriji u Midleton-u i Cork-u, Irska, i to prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak brenda Jameson.

Galerija