STANJE NA PUTEVIMA

Otvoren put Podgorica-Kolašin

Put preko Mateševa za Podgoricu je i dalje zatvoren
12133 pregleda 5 komentar(a)
Put Podgorica-Kolašin, Foto: Screenshot/Youtube
Put Podgorica-Kolašin, Foto: Screenshot/Youtube

U Crnoj Gori je zbog nepovoljnih vremenskih prilika, odrona ili vode došlo do prekida ili promjene režima saobraćaja na pojedinim putevima.

Otvoren je magistralni put Podgorica - Kolašin na kome je juče bio obustavljen saobraćaj kod tunela 7, 8 i 9 zbog vodenih bujica. 

Put preko Mateševa za Podgoricu je i dalje zatvoren.

Na putu Mojkovac - Đurđevića Tara, zbog odrona u mjestu Sokolivina obustavljen je saobraćaj.

Na putu Kolašin - Mojkovac otežano se saobraća jednom trakom zbog veće količine vode u mjestu Sjerogoste.

Iz Auto moto saveza Crne Gore preporučuju putnicima koji idu za Srbiju da koriste put preko Žabljaka i Pljevalja i granični prelaz Jabuka.

Saopšteno je da je prema Bijelom Polju iz Podgorice i obratno prohodan put Podgorica - Nikšić- Žabljak - Pljevlja preko Kovrena i Slijepač mosta.

Saobraćaj na putu Trubjela - Vilusi biće obustavljen od devet do 12 i od 14 do 16 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Saobraćaj na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita biće obustaljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Budimlja - Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

Na regionalnom putu Pljevlja - Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Saobraćaj na putu Plužine - Šćepan polje, na lokalitetu brane hidroelektrane Piva, zbog radova je od sedam do 18 sati promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog betonskih radova na pločastom propustu na regionalnom putu Berane-Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice - Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Zbog sanacije puta na magistralnom putu M-2 Podgorica - Kolašin režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Nas putu Diniša - Cijevna potpuna obustava saobraćaja je od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Preporučujemo za Vas