Falkensteinerov prvi hotel u Crnoj Gori oduševljava uslugom i dizajnom

Ovaj hotel je prava primadona – nedaleko od Budve najnoviji hotel poznatog hotelskog lanca Falkensteiner Hotels & Residences otvorio je vrata za prve goste
15216 pregleda 0 komentar(a)
Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro
Ažurirano: 05.12.2019. 07:59h

Elegantan i sofisticiran, smješten iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve, Falkensteiner Hotel Montenegro, upravo renovirani hotel s četiri zvjezdice, oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom. Mnoštvo razigranih detalja u enterijeru na svakom koraku, izuzetna briga za udoban boravak gosta kojom odišu svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom i besprijekorna Falkensteinerova usluga – ovde je baš sve po mjeri modernog putnika koji želi da uživa u svakom minutu svoga odmora.

Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro

I to nije sve. Na šestom spratu hotela nalaze se Royal Suites - prava skrivena intimna oaza luksuza koja će razmaziti i najzahtjevnijeg gosta. Odvojen ulaz, privatna recepcija, šest prostranih i predivnih apartmana od kojih su neki dvoetažni i imaju privatnu saunu i jacuzzi, uz pogled na more za pamćenje. Ne može bolje.

U bojama sunca i mora

Paleta boja crnogorskog primorja i boja narodne nošnje poslužila je kreativnoj direktorki ispred Falkensteiner grupacije, Bei Mitterhofer i njenoj saradnici Dejani Marković iz kompanije Arhitekt De-sign kao inspiracija. Zlatno žuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osjećaje pojavljuje se na detaljima enterijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu.

Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro

”Ti se tonovi nalaze na plišanim materijalima, zlatni i bakreni podtonovi na metalu, a na terasama hotela i otvorenim barovima dominiraju prirodne boje i materijali. S obzirom da je samu unutrašnju arhitekturu postojećeg hotela bilo nemoguće mijenjati koristili smo najviše tekstil i velike predmete kao što su lampe i zavjese te razigrane tepihe sa kojima smo postigli toplinu iz slogana Welcome home koju Falkensteiner hoteli njeguju”, objašnjava Dejana Marković.

Filozofija čiste vode

Posebnu brigu Falkensteiner pokazuje u svojoj SPA usluzi. Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, zasniva se na nizu signature tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tijela i duha ljekovitim svojstvima vode potpomognute snagom lokalnih biljaka.

Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro

Ovdje vas očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.

Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro

Aktuelna ponuda

Hotel Falkensteiner Montenegro otvoren je tokom čitave godine jer u kompaniji smatraju da je uvijek pravo vrijeme za odmor na moru. Kada je ova zimska sezona u pitanju, od ponuda se ističe naravno atraktivni novogodišnji paket u okviru kojeg se nalazi i gala večera i doček Nove godine uz vrhunske crnogorske pjevače: Ninu Žižić i Danijela Alibabića.

A svi oni koji žele da udahnu duboko, napune baterije i odvoje neko vrijeme za sebe mogu da rezervišu posebne SPA pakete, i potpuno se opuste u Acquapura SPA zoni bez stresa.

Falkensteiner Hotel Montenegro
Falkensteiner Hotel Montenegro

U sklopu Falkensteiner Montenegro hotela nalazi se i poznati Casino Queen te su u ponudi i posebni paketi za sve one goste koji pored uživanja u Jadranskoj obali žele da provedu i par uzbudljivih sati u igri.

Galerija