Samo je znanje karta za bolju budućnost

Ne propustite "Vijesti" danas, jer u specijalu "Najbolje što Crna Gora ima" možete čitati sve o mladim naučnicima i kompanijama koje su dobili stipendije, nagrade ili grantove za istraživanje novih mogućnosti za dobro svih nas
4971 pregleda 2 komentar(a)
Najbolje što CG ima, Foto: Vijesti
Najbolje što CG ima, Foto: Vijesti
Ažurirano: 26.12.2019. 08:46h

Crna Gora ima kreativne i znanjem potkovane naučnike, a njihove ideje usmjerene su na bolje medicinske tretmane pojedinih bolesti, rješavanje pitanja zaštite životne sredine i olakšavanje građanima da u nekoliko koraka zaobiđu, do sada zahtjevnu i komplikovanu papirologiju i lakše ostvaruju svoja prava. Njihove ideje i kreativnost prepoznalo je, podržalo i nagradilo i ove godine Ministarstvo nauke. Ne propustite "Vijesti" danas, jer u specijalu "Najbolje što Crna Gora ima" možete čitati sve o mladim naučnicima i kompanijama koje su dobili stipendije, nagrade ili grantove za istraživanje novih mogućnosti za dobro svih nas.

Najbolje što Crna Gora ima
Najbolje što Crna Gora ima(Foto: Vijesti)

Samo je znanje karta za bolju budućnost, a dobar naučnik ne postaje se odjednom, već je za to potreban talenat i ogroman trud i rad uz podršku najboljih profesora. Zbog toga je Ministarstvo prosvjete, iz Fonda za talente, i ove godine nagradilo više od 500 najboljih crnogorskih đaka i nastavnika, osnovnih i srednjih škola. U ovom specijalu donosimo vam i imena svih nagrađenih za prošlu školsku godinu. Zato, ne propustite "Vijesti" danas i saznajte ko su ove godine najbolji naučnici, inovatori, istraživači đaci i nastavnici.

Bonus video: