Bošković najbolja među najboljima

„Trudimo se da stvorimo uspješne i sposobne učenike koji će biti spremni da se suoče sa izazovima modernog doba i adekvatno im odgovore“, kazala je Bošković koja je nagradu iz Fonda za kvalitet i talente dobila i prošle godine
1912 pregleda 0 komentar(a)
Snježana Bošković, Foto: Svetlana Mandić
Snježana Bošković, Foto: Svetlana Mandić

Profesorica istorije u nikšićkoj Osnovnoj školi „Olga Golović“, Snježana Bošković, proglašena za najbolju među najboljima na konkursu Ministarstva prosvjete Crne Gore za dodjelu sredstava iz Fonda za kvalitet i talente. Ona je imala navjeći broj bodova u kategoriji osnovnih škola u Crnoj Gori.

„Trudimo se da stvorimo uspješne i sposobne učenike koji će biti spremni da se suoče sa izazovima modernog doba i adekvatno im odgovore“, kazala je Bošković koja je nagradu iz Fonda za kvalitet i talente dobila i prošle godine.

Pored nje nagradu iz škole „Olga Golović“ dobile su profesorice Mirjana Vujović, Vera Mićunović, Stana Koprivica i Tamara Janjušević, kao i učenici Lara Spasojević, Aleksa Đurković, Ilija Mićanović, Simon Knežević i Ivan Burić, učenik VIII razreda.

„Navedena nagrada je plod predanog rada, osvajanja državnih i međunarodnih nagrada, učešća na raznim takmičenjima, organizovanja mnogobrojnih vannastavnih aktivnosti koje se ogledaju kroz konstantnu saradnju, međusobnu podršku i timski rad“, saopštili su iz škole.

Bonus video: