"Eurokeš" zatrpao plažu sa kubicima zemlje

“Biće mu uručeno rješenje kojim se naređuje da ukloni deponovanu zemlju sa javne površine, da vrati površinu u prvobitno stanje, kao i da izvrši čišćenje plaže od nanosa odronjene zemlje”
51 pregleda 1 komentar(a)
plaža Štrbine, zemlja, Foto: Komunalna policija
plaža Štrbine, zemlja, Foto: Komunalna policija
Ažurirano: 01.03.2018. 17:57h

Plažu Štrbine zemljom je zatrpalo barsko preduzeće “Eurokeš”, tvrde u Komunalnoj policiji.

V. d. direktor Stevo Pejović tvrdi da je preduzeće sankcionisano u skladu sa Zakonu o komunalnim djelatnostima.

“Biće mu uručeno rješenje kojim se naređuje da ukloni deponovanu zemlju sa javne površine, da vrati površinu u prvobitno stanje, kao i da izvrši čišćenje plaže od nanosa odronjene zemlje”.

“Intenzivnim radom i saradnjom sa mještanima, služba Komunalne policije je nakon utvrđenog činjeničnog stanja da je zemlja deponovana na dijelu zemljišta u vlasništvu Opštine Bar... i na plaži Štrbine, došla do određenih činjenica i dokaza na osnovu kojih je preduzela mjere i sankcionisala počinioce prekršaja. Na licu mjesta zatečena su fotografisana vozila firme 'Eurokeš' za transport, promet i usluge Bar u vršenju prekršaja, odnosno deponovanju zemlje na toj lokaciji”.

“Vijesti” su nedavno objavile da je popularna plaža zatrpana zemljom >>>

Pejović je istakao da će i dalje sprovoditi “konstantni komunalni nadzor nad javnim površinama i preduzimati najstrože mjere i radnje protiv počinioca prekršaja u cilju zaštite javnih površina”.

Bonus video: