Veljović: Nasilje će dobiti efikasan odgovor

"Očigledni su pokušaji sa strane da se radikalizuju bezbjednosne prilike u Crnoj Gori. Svi koji zapaljivom retorikom uznemiruju građane i izazivaju nespokoj porodica, snosiće posljedice ako neko strada", poručio je Veljović
29358 pregleda 104 komentar(a)
Veselin Veljović, Foto: Uprava policije, Uprava policije
Veselin Veljović, Foto: Uprava policije, Uprava policije

Direktor Uprave policije Veselin Veljović poručio je da će svaki vid nasilja "dobiti efikasan odgovor".

"Nećemo dozvoliti napade na policijske službenike koji izvršavaju radne obaveze i zadatke u skladu sa zakonom i na svaki oblik ugrožavanja naših pripadnika, energično ćemo odgovoriti. Prolivena krv policijskih službenika neće ostati nekažnjena", poručio je Veljović.

Dodao je da odgovornost "moraju nositi i oni koji pozivaju na nasilje i vandalizam pod plaštom odbrane svetinja".

"Očigledni su pokušaji sa strane da se radikalizuju bezbjednosne prilike u Crnoj Gori. Svi koji zapaljivom retorikom uznemiruju građane i izazivaju nespokoj porodica, snosiće posljedice ako neko strada. Uprava policije će svim raspoloživim sredstvima učiniti sve što je potrebno da zaštiti sve građane i neće dozvoliti narušavanje bezbjednosti u državi. Pozivamo građane da odgovorno cijene dešavanja i moguće posljedice pokušaja zloupotrebe od strane neodgovornih pojedinaca i suludih ideja", rekao je Veljović.

Bonus video: