Nuhodžić: Službenici MUP-a opravdali povjerenje građana

"Neka snaga zajedništva, požrtvovanosti, humanosti, međusobne brige i solidarnosti bude dodatni podsticaj i u godini pred nama", rekao je Nuhodžić
1567 pregleda 24 komentar(a)
Mevludin Nuhodžić, Foto: MUP CG, MUP CG
Mevludin Nuhodžić, Foto: MUP CG, MUP CG

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije su nesebičnim naporima, zalaganjem i energijom opravdali povjerenje građana i pokazali da su snažno posvećeni da Crnoj Gori obezbijede mir i sigurnost, poručio je ministar Mevludin Nuhodžić.

On je u novogodišnjoj čestitci kazao da su ove godine potvrdili da zahtjevne i odgovorne zadatke izvršavaju hrabro, profesionalno i odgovorno.

"Time smo doprinijeli uspješnijem i efikasnijem radu i ostvarenju postavljenih ciljeva Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, na čemu vam zahvaljujem", naveo je Nuhodžić.

On je uvjeren da će u 2020. godini ostvariti još bolje rezultate, dajući maksimum i ostajući u službi građana i države.

"U susret predstojećim praznicima, s ponosom se sjećamo i naših kolega koji su izgubili živote časno i predano obavljajući policijski posao. Neka snaga zajedništva, požrtvovanosti, humanosti, međusobne brige i solidarnosti bude dodatni podsticaj i u godini pred nama", rekao je Nuhodžić.

Bonus video: