Završen petodnevni novogodišnji program u Budvi

Punih deceniju i po na Trgu nije bilo folk zvuka, koji je sada ponovo vraćen ispod starogradskih bedema
5685 pregleda 18 komentar(a)
Sinoć u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Sinoć u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 02.01.2020. 11:48h

Nastupom popularne srbijanske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović završen je sinoć petodnevni novogodišnji program koji su na starogradskim trgu organizovali Turistička organizacija i Opština Budva.

Nakon nastupa Harija Varešanovića oko 23.30 na centralnu binu nastupila je Ceca. Trg je bio tijesan da primi sve koji su htjeli da vide i čuju folk pjevačicu.

“Dobro veče braćo i sestre, neka vam je srećna Nova godina”, pozdravila je Ceca više hiljada posjetilaca, nakon čega je nastala prava euforija.

Uz hit “ Beograd” publika koja je za vrijeme prethodnih izvođača bila mirna, počela je da u glas pjeva.

Ceca je nastupila u Budvi i za doček 2004. godine, kada ju je angažovala gradska vlast - takođe koalicija opozicionih partija. I tada je inkasirala 100.000 eura.

Punih deceniju i po na Trgu nije bilo folk zvuka, koji je sada ponovo vraćen ispod starogradskih bedema.

Najbogatiju TO u Crnoj Gori čiji je budžet 3,5 miliona eura, koliko iznose budžeti pojednih opština na sjeveru zemlje vodi kadar Demokrata, dok u Izvršnom odboru su predstavnici svih vladajućih partija.

Protiv angažovanja Ražnatović bio je predsjednik Izvršnog odbora Danilo Kastratović koji je javno kazao da je preglasan i da je za angažovanje folk pjevačice presudio glas predstavnika ugostitelja.

On je obećao da će objaviti ugovore o honorarima svih zvijezda koje su angažovane, pa i Ražnatović.

Ražnatović je inkasirala, kako se spekuliše 75.000 eura.

Za razliku od ranijih godina televizijski prenos je bio samo do ponoći - pa je prethodne dvije večeri televizijska publika vidjela samo po 20-ak minuta nastupa Zdravka Čolica, a sinoć Ražnatović.

Galerija

Bonus video: