POVODOM USPJEHA NA EVROPSKOM PRVENSTVU

Dejan Lazović i predstavnici PVK Budva na prijemu kod Carevića

S obzirom da Bogdan Đurđić zbog klupskih obaveza u inostranstvu nije bio u prilici da prisustvuje, Dejan Lazović je iskoristio priliku da se zahvali u zajedničko ime na prijemu
1741 pregleda 1 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Opština Budva
Sa prijema, Foto: Opština Budva

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević organizovao je prijem za dvojicu budvanskih vaterpolista, Dejana Lazovića i Bogdana Đurđića, a povodom sjajnog rezultata koji je crnogorska reprezentacija postigla osvojivši bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

S obzirom da Bogdan Đurđić zbog klupskih obaveza u inostranstvu nije bio u prilici da prisustvuje, Dejan Lazović je iskoristio priliku da se zahvali u zajedničko ime na prijemu.

Carević i Lazović
Carević i Lazović(Foto: Opština Budva)

Predstavnici PVK Budva koji su prisustvovali prijemu i uz koje su naši reprezentativci stasavali, istakli su da su sportski uspjesi za njih zapravo podstrek za još bolji rad u tom kolektivu i zahvalili se za razumijevanje koje Opština Budva pokazuje za razvoj sporta.

Predsjednik Opštine je istakao da je ove godine budžetom za sport opredijeljeno 1.200.000 eura i da je to najveći iznos u poslednjih pet godina. Predsjednik je u ime Opštine čestitao vaterpolistima na osvojenom uspjehu, podsjećajući da je sport jedan od prioritetnih ciljeva lokalne uprave.