Policija zabranila "patriotski skup" na Cetinju

Iz CKM ranije saopšteno da je cilj okupljanja da se pošalje poruka svima "koji žele da falsifikuju crnogorsku istoriju, da patriotski nastrojeni građani Crne Gore to neće dozvoliti"
20962 pregleda 41 komentar(a)
Cetinje, Foto: Shutterstock
Cetinje, Foto: Shutterstock

Policija nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u organizaciji "Crnogorske kulturne mreže" planirano za 13. februar.

"Postupajući po zahtjevu za održavanje javnog okupljanja od 07. februara 2020. godine podnijetom od strane NVO "Crnogorska kulturna mreža" iz Nikšića, policija je donijela rješenje i u skladu sa zakonom nije dozvolila održavanje javnog okupljanja u pokretu u Cetinju", saopšteno je iz Uprave policije.

CKM je ranije saopštila da će na Cetinju 13. februara u 18 časova organizovati "patriotski skup".

Cilj okupljanja, kako su tada saopštili iz te NVO, je da se pošalje poruka svima "koji žele da falsifikuju crnogorsku istoriju, da patriotski nastrojeni građani Crne Gore to neće dozvoliti".

Povezani članci

05. Februar 2020.

CKM: Patriotski skup na Cetinju 13. februara

Iz CKM su ranije saopštili da je zadnjih mjeseci Crna Gora "izložena napadima za koje se slobodno može kazati da su u rangu sa onima iz 1918. godine kada je našoj državi na svirep i podmukao način oduzeta suverenost"..

Bonus video: