Mtel: Do 22 časa nam nijesu dozvolili da uđemo u televiziju

"Ulazak u TV Budvu nam je omogućen tek nakon 22 časa"
6965 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.02.2020. 12:08h

Direktor TV Budva Rade Tabaš tvrdi da je nestanak signala te medijske kuće, uoči emitovanja emisije Problem u kojoj su gostovali Gojko Perović i Andrija Popović bio uslovljen kvarom na uređajima Mtela, dok iz te kompanije poručuju da im je bilo onemogućeno da uđu u prostorije tog lokalnog emitera.

“Čim smo uočili prekid emitovanja kanala, kontaktirali smo tehničku službu TV Budva u namjeri uspostave servisa i prevazilaženja nastale situacije. Ulazak u TV Budvu nam je omogućen tek nakon 22 časa, kada smo u najkraćem mogućem roku, shodno procedurama realizovali emitovanje kanala”, saopštili su iz Mtela.

Tabaš tvrdi drugačije - da je TV Budva u 19.30 dobila pozive građana da signala tog emitera nema na Mtel operateru.

“Zaposleni u TV Budvi su pokušali da otklone kvar koji je nastao na uređaju u vlasništvu Mtel-a, a nakon što su ustanovili da oprema TV Budve funkcioniše. Nakon dva pokušaja resetovanja, signal se nije vratio sve dok nisu oko 22 časa došli operateri iz Mtel-a. Nakon resetovanja signal vratio. Izvještaj o njihovom dolasku i aktivnostima smo dobili i u zvaničnom mjelu”, kazao je za “Vijesti” Tabaš.

Povezani članci

19. Februar 2020.

Prekinut signal TV Budva

Iz Mtela poručuju još i da zbog sinoćnjeg prekida signala najveću štetu, pored gledalaca, koji su bili uskraćeni za praćenje TV sadržaja, trpi kompanija MTEL.

“Cilj kompanije MTEL je da korisnici imaju najkvalitetniji servis, po najpovoljnijim uslovima, na čemu ćemo i dalje insistirati”, saopštili su iz kompanije.

Portal RTV Budva objavio je sinoć da je Agencija za elektronske medije ukinula televiziijski prenos operaterima M:tel i Crnogorski Telekom. Iz Agencije su potom zvanično saopštili da je ta informacija netačna.

Bonus video: