Predstavnik VCG biće upućen u NATO Centar u Španiji

Kako su naveli iz tog resora, načelnik Generalštaba VCG Dragutin Dakić primio je u posjetu Malušića, koji će biti upućen na dužnost štabnog oficira u NATO komandi - Kombinovanom centru za vazduhoplovne operacije
1490 pregleda 5 komentar(a)
Dakić i Mališić, Foto: VCG
Dakić i Mališić, Foto: VCG

Predstavnik Vojske Crne Gore (VCG) Dušan Malušić biće upućen u NATO Centar za vazduhoplovne operacije u Torehonu, u Španiji, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kako su naveli iz tog resora, načelnik Generalštaba VCG Dragutin Dakić primio je u posjetu Malušića, koji će biti upućen na dužnost štabnog oficira u NATO komandi - Kombinovanom centru za vazduhoplovne operacije.

Dakić je naglasio doprinos i benefite koje će Crna Gora imati kroz saradnju sa tim NATO centrom i osvrnuo se na dosadašnji doprinos VCG NATO komandnoj strukturi, kao i strukturi snaga.

On je istakao pozitivna iskustva o ugledu i radu pripadnika VCG i važnost razvoja interakcije sa pripadnicima oružanih snaga drugih država u multinacionalnom okruženju kakva je i komanda u Torehonu.

Dakić je poželio Malušiću uspjeh u budućem radu na novoj radnoj poziciji, navodeći da očekuje da Crnu Goru predstavlja na najbolji mogući način.

Bonus video: