Kolašin: Humanitarno veće za bolesti djece

Novac će biti prikupljan, objašjavaju organizatori, prodajom ulaznica i likovnih ili književnih djela. Takođe, u holu Centra za kulturu biće postavljena donatorska kutija, pa će posjetioci moći i tako da doniraju u skladu sa svojim mogućnostima
988 pregleda 0 komentar(a)
Humanitarno veče
Humanitarno veče

NVO „Korifej tetar“, u saradnji sa kolšinskim Cetrom za kulturu, KUD „Mijat Mašković“ , Školom za muzičko obrazovanje i slobodnim umjetnicima iz tog grada organizovaće u subotu u 19 sati Humanitarno veče, nemijenjeno prikuljanju novca za bolesti djeteta.

Novac će biti prikupljan, objašjavaju organizatori, prodajom ulaznica i likovnih ili književnih djela. Takođe, u holu Centra za kulturu biće postavljena donatorska kutija, pa će posjetioci moći i tako da doniraju u skladu sa svojim mogućnostima.

„Mimalna cijena ulaznice je dve eura. Na koktelu u Centru za kultutu, poslije programa, sugrađani će moći da kupe umjetnički rad iz kolekcije prodajne izložbe po minimalnoj cijeni od 15 eura za likovna djela i pet za knjige“- kažu u NVO „Korifej teatar“.

U programu će učestvovati Anđelija Rondović, Sanja Vujisić, Jelena Đukić, Pavle Popović, Marko Rajković, Stefan Vuković, Đorđije Tatić, Snežana Šćepanović Đurasović, Nikola Šćepanović, Jovan Popović, Tamara Jašović, Davor Sedlarević ...Nastupiće i ženska pjevačka grupa KUD-a, učenice Škole za muzičko obrazovanje i muzičari Boja Minić i Nenad Lelović.

Prodajnu izložbu činiće karikature Darka Drljevića, ilustracije Srđe Dragovića i grafike Snežane Bulatović, te zbirka pjesama i angedota Vladimira Lazovića.

Bonus video: