TO Herceg Novi na sajmu u Beogradu

Sa 40. Sajmom turizma se odvijaju još tri manifestacije
0 komentar(a)
TO HN, Foto: TO HN
TO HN, Foto: TO HN
Ažurirano: 24.02.2018. 10:08h

Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja se na na 40. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2018.” u Beogradu koji se održava pod sloganom “Odmor te čeka”.

Na zajedničkom štandu turističku ponudu Crne Gore predstavljaju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom. Predstavnici crnogorske turističke privrede poručuju da ako je suditi po interesovanju prva dva sajamska dana onda se može očekivati dobra sezona,

“Turistička organizacija Herceg Novog u saradnji sa predstavnicima turističke privrede grada ;Institut Igalo, Sun Resort, Lighthouse, Perla, Lazure, kao i predstavnicima turističke agencije Trend Travel, predstavila je svoju ponudu. Krajem aprila dogovoren je dolazak predstavnika turističkih agencija i turoperatora iz Italije. U istom periodu predviđen je i dolazak novinara i blogera iz regiona”, saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Beogradski sajam turizma je najznačajnija manifestacija tog tipa u regionu i spada u red većih turističkih sajmova u Evropi na kojoj je predstavljeno 1.200 izlagača iz 55 zemalja svijeta. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Grčka.

Sa 40. Sajmom turizma se odvijaju još tri manifestacije: 14. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 9.Sajam vina BeoWine i 11.Sajam suvenira „Posjetite Srbiju“.

Bonus video: