Mediteranska fešta u Herceg Novom: Ples i svirka zagrijali posjetioce

Dobrom raspoloženju doprinijeli su i besplatna prigana riba, suve smokve, vino, loza i pivo koji su se dijelili svim posjetiocima na dva punkta – kod Parka Boka i kod Šipki
83 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.02.2018. 08:08h

Otvorena ulica - Mediteranska fešta, jedan od završnih programa 49.Praznika mimoze, sinoć je u centru grada donijela dobru energiju i privukla brojnu publiku.

Novljani i gosti plesali su uz izuzetno svirku hercegnovskog rock benda High Voltage, pjevušili u mediteranskom ritmu uz Castel Nuovo i uživali u pravoj karipskoj atmosferi uz Bayamo salsa grupu.

Dobrom raspoloženju doprinijeli su i besplatna prigana riba, suve smokve, vino, loza i pivo koji su se dijelili svim posjetiocima na dva punkta – kod Parka Boka i kod Šipki.

Ideja Otvorene ulice je prije svega da se svi dobro zabave, druže i uživaju u nesvakidašnjoj atmosferi i da Praznik mimoze što više bude na ulici, na većem broju lokacija u gradu, ali i da predstavi dobre stvari iz raznih sfera muzičkog stvaralaštva u Herceg Novom, saopštili su organizatori.

“Mislim da je vrijeme bilo malo osvježiti listu izvođača tokom praznika mimoze i pružiti gostima još nešto pored klapskih pjesama”, kazao je Radovan Čeprnić iz sjajnog rock benda High Voltage koji je na skalama kod Dvorane Park, više do dva sata svirao sve od RnB, Soul i Blues standarda, preko britanske blues-rock invazije, do Rock klasika ex-yu scene.

Za one koji su bili za malo mekši ritam, vedru februarsku noć je vrelom učinila trupa Bayamo salsa plešući uz karipske ritmove koji nisu nikoga od prisutnih ostavili ravnodušnim, pa se u jednom momentu na ulici ispred bivšeg hotela Rudnik, par desetina posjetilaca priključilo učeći prve korake salse.

Pokrovitelj Praznika Mimoze i Ulice za ples su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, a producent manifestacije je JUK Herceg fest.

Galerija

Bonus video: