SD Kolašin: Demokrate manipulišu i šire neistine

"Stoga ne čude njihovi napadi na resor u Vladi u koji građani imaju najviše povjerenja, resor poznat po najvećem investicionom ciklusu u istoriji naše države, besplatnim studijama, dualnom obrazovanju, Fondu za talente, engleskom u vrtićima i sl", navodi se u saopštenju
1908 pregleda 8 komentar(a)
Kolašinske škole bez grijanja, sjutra nema nastave, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović
Kolašinske škole bez grijanja, sjutra nema nastave, Foto: Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović, Dragana Šćepanović

U starom dobrom maniru, jedino kako i umiju, partija demagoga nastavlja priču u prazno. Partija bez suštine, bez jasnog stava o bilo kojem pitanju, nastavlja da radi jedino sto može - manipuliše i širi neistine, saopšteno je iz OO SD Kolašin, nakon što su Demokrate ukazale na problem grijanja u kolašinskim školama.

"Nakon propalih pokušaja da “obnavljanje” škola od nezarađenog novca koji im je isplaćen sa skupštinske blagajne, predstave kao epohalno djelo, sada na najperfidniji moguci nacin pokušavaju da manipulišu javnošću", navodi se u saopštenju.

Socijaldemokrate saopštavaju da "ne čude njihovi napadi na resor u Vladi u koji građani imaju najviše povjerenja, resor poznat po najvećem investicionom ciklusu u istoriji naše države, besplatnim studijama, dualnom obrazovanju, Fondu za talente, engleskom u vrtićima i sl."

"U potpunosti razumijemo ogroman kompleks koji oni čiji je saldo urađenog negativan imaju od partije i ministra iza kojeg stoje ozbiljni rezultati koje građani Crne Gore prepoznaju", navodi se u saopštenju.

"Za razliku od njih, nas za brigu o najmlađima motivišu osjecaj odgovornosti prema njima, njihovim roditeljima i drustvu u cjelini. Zato na kraju Demagoge podsjećamo na onu čuvenu koja je najbolja personifikacija njihove dosadašnje nepostojeće politike: “Đe puno huči plitko je!”", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Bonus video: