Pomoć iz Kine stiže avionom Vlade Srbije

Ministrarstvo vanjskih poslova Crne Gore izrazilo spremnost da se avionima Montenegro Airlinesa prevezu i državljani Srbije iz gradova i destinacija Evrope gdje se preuzimaju državljane Crne Gore
23964 pregleda 63 komentar(a)
Božović, Foto: Ambasada Srbije u Crnoj Gori, Ambasada Srbije u Crnoj Gori, Ambasada Srbije u Crnoj Gori
Božović, Foto: Ambasada Srbije u Crnoj Gori, Ambasada Srbije u Crnoj Gori, Ambasada Srbije u Crnoj Gori
Ažurirano: 19.03.2020. 19:57h

Na predlog Opštine Budva koji je podržala Ambasada Srbije u Crnoj Gori i ambasador Vladimir Božovic, predsjednik Srbije Aleksandar Vučic je donio odluku da se hotel MUP RS Beograd u Bečićima ustupi i stavi na raspolaganje Opštini Budva za privremeni karantin za Opštinu Budva, to je saopšteno "Vijestima" iz ambasade Srbije.

"Takođe je na molbu Vlade Crne Gore uz posredovanje ambasade i na predlog predsjednika Vučića Republika Srbija odlučila da svojim avionom preveze i humanitarnu pomoć Kine Crnoj Gori. Ovo je primjer istinskog bratskog i prijateljskog odnosa Republike Srbije prema Crnoj Gori. Vrijeme je da sve naše razlike stavimo po strani i da se zajednički i jos snažnije borimo protiv zajedničkog opasnog neprijatelja" naglasio je Božovic, a saopštava ambasada Srbije u Crnoj Gori.

On je istakao i da je Ministrarstvo vanjskih poslova Crne Gore izrazilo spremnost da se avionima Montenegro Airlinesa prevezu i državljani Srbije iz gradova i destinacija Evrope gdje se preuzimaju državljane Crne Gore.

Bonus video: