U petak prva online konferencija u Crnoj Gori "Ekonomija u doba korone"

Dok se širom planete vode borbe za zaustavljanje širenja novog korona virusa paralelno traje bitka za očuvanje ekonomije. Vlade širom svijeta imaju različita rješenja koja nude privredi i građanima. Kako model za koji se Vlada Crne Gore odlučila izgleda privrednicima i kako planiraju organizovati biznis u doba korone - saznajte u petak u 12h uživo na našem portalu
8277 pregleda 1 komentar(a)
Online konferecija, Foto: AMM
Online konferecija, Foto: AMM
Ažurirano: 25.03.2020. 17:38h

Prva online konferencija u Crnoj Gori „Ekonomija u doba korone“, koju organizuju Asocijacija menadžera Crne Gore u saradnji sa kompanijom M:tel a a pod medijskim pokriviteljstvom Vijesti, na čijem Portalu možete uživo pratiti konferenciju, biće održana u petak 27. marta, sa početkom u 12 h.

Na konferenciji će govoriti lokalni i regionalni stručnjaci iz oblasti telekomunikacija, energetike i rudastva, bankarstva i finansija, špedicije i transporta, ugostiteljtva te medija i marketinga. Cilj je da se na ovaj način prenesu najvažniji stavovi i poruke AMM-a privredi i građanima u navedenim oblastima ekonomije, ali i da se panelisti osvrnu i na mjere Nacionalno koordinacionog tijela.

Upravo će to biti tema o kojoj će govoriti predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i predsjednik Odbora direktora kompanije Finance plus Budimir Raičković, izvršni direktor kompanje M:tel i koordinator Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, izvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja i predsjednik Skupštine AMM-a Slavoljub Popadić, glavni izvršni direktor Lovćen banke i potpredsjednik AMM-a za ekonomiju i finansije Vinko Nikić, izvršni direktor Montenomaks C&L i potpredsjednik AMM-a Radovan Radulović. Na konferenciji će govoriti i izvršna direktorica TV Vijesti i članica predsjedništva AMM-a Marijana Bojanić kao i potpredsjednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi – Schneider Electric i predsjednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović. Konferencijom će moderirati direktorica digitala i strategije u M:telu Aleksandra Radojević.

Ovo će ujedno biti i prilika da se osvrnemo i na digitalne servise koje su nam danas neophodni za normalno funkcionisanje. Predviđeno je da konferencija traje oko sat vremena, nakon čega će biti vremena za pitanja i odgovore učesnika konferencije.

Konferenciju pratite uživo na Portalu Vijesti u petak sa početkom u 12h!

Bonus video: