Ljudskost u doba korone: Donacije, dobrovoljci, volonteri

Pratite sve primjere humanosti u Crnoj Gori. Donacije, primjeri dobrovoljaca, volontera...
7705 pregleda 3 komentar(a)
Kotor, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević
Kotor, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević
Ažurirano: 29.03.2020. 22:18h

Donacije, primjeri dobrovoljaca, volontera...

Izvršni odbor Turističke organizacije (IO TO) Tivat usvojio je jednoglasno predlog predsjednika Ivana Obradovića da februarske naknade članova IO budu usmjerene na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti i na taj način simbolično doprinesu daljoj borbi protiv koronavirusa, saopšteno je danas iz Službe predsjenika Opština Tivat.

"Ovim činom bismo i mi dali mali doprinos, te samim tim pomogli našim zdravstvenim radnicima, koji ovih dana vode nezapamćenu i izuzetno tešku borbu, kako bi očuvali zdravlje i živote naših građana", naveo je Obradović u predlogu upućenom članovima Odbora. On je pozvao izvršni odbor na humanost.

"Ujedinimo se, prevaziđimo razlike, te zajedničkim snagama i svim raspoloživim kapacitetima pomognimo da se, sportskim žargonom rečeno, eliminiše protivnik", naveo je Obradović.

On se zahvalio svim članovima IO i izrazio uvjerenje da će ovim gestom podstaći mnoge druge da učine isto.

TO Tivat
TO Tivat autor: Opština Tivat
U medicinske ustanove širom Crne Gore, kako je saopšteno iz Vlade, jutros je upućena oprema koja je donirana juče.
Domaći igrači koji nastupaju za košarkaški klub Budućnost Voli donirali su 22.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu za zarazne bolesti.
Učenici V-a OŠ "Štampar Makarije" iz Podgorice donirali su Nacionalnom koordinacionom timu novac koji su prikupili za izlet na Cetinje i obilazak Narodnog muzeja Crne Gore.
Čista petica iz solidarnosti.

Bonus video: