Telenor fondacija, sindikat i zaposleni doniraju preko 30.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Pridržavajući se preporuka nadležnih, uz solidarno i zajedničko djelovanje, i pojedinci i kompanije mogu doprinijeti bržem prevazilaženju ove situacije
3461 pregleda 10 komentar(a)
Telenor, Foto: Telenor
Telenor, Foto: Telenor

Telenor fondacija donirala je 25.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, kao doprinos suzbijanju epidemije koronavirusa.

Osm toga, članovi sindikata Telenora, kao i ostali zaposleni u kompaniji, donirali su još gotovo 7.000 eura u iste svrhe.

Na taj način, kompanija želi da pomogne zdravstvenom sistemu Crne Gore da se što efikasnije izbori sa epidemijom i podrži zdravstvene radnike koji štite sve nas.

Pridržavajući se preporuka nadležnih, uz solidarno i zajedničko djelovanje, i pojedinci i kompanije mogu doprinijeti bržem prevazilaženju ove situacije.

Telenor je već uvažio pojedinačne zahtjeve zdravstvenih institucija i organizacija, ustupivši im telefone i besplatne telefonske linije, i nastaviće da doprinosi što snažnijem odgovoru društva na nastali izazov.

Kao kompanija koja pruža usluge od velikog značaja u trenutnim okolnostima, Telenor već sedmicama sprovodi odgovarajuće mjere kako bi se zaštitilo zdravlje korisnika i zaposlenih, i u potpunosti je posvećen neometanom pružanju usluga korisnicima.